Jak na zařízení malého bytu

Jestliže si pořizujete menší byt, potřebujete vymyslet a zrealizovat vhodné úložné prostory v něm. V této situaci je vhodné poohlédnout se po nábytku na míru, který plně pokryje Vaše potřeby. Ať už jde o šatní skříně, věšáky, komody, či police, vyplatí se Vám obrátit se na odborníky, kteří se vestavěným nábytkem zaobírají, a nabídnou Vám vše přímo na míru.

Při zařizování malého bytu se volí světlejší tón nábytku, stejně jako všech dekorací. Díky sjednocené podlaze s nábytkem si opticky zvětšíte prostor, je vhodnější volit větší vzory. Také použití a správné rozmístění světel a zrcadel Vám pomůže rozšířit dojem z interiéru. Vyplatí se Vám také pořídit skládací židle, nebo sklopný stůl, které ušetří místo. Moderní skládací nebo posuvné dveře pomohou s prostorovým rozložením a oddělením místností. Vhodně zvolený design místností může pomoci odlehčit dojem z místností, osvědčená je kombinace bílé barvy a světlých dekorů dřeva, jako je bříza, či borovice. Lehké a průsvitné splývavé látky pomohou oddělit jednotlivé kouty v pokojích, či v šatně, a přitom působí útulně.

Umístění úložných prostor se využívá nejen v obývacích stěnách, nebo šatnách, ale také v koupelně je možné zavěsit skříňky, v kuchyních využít police a skříně v lince, a v ložnicích postele na míru. Vysoké policové prvky je možné využít i po stěnách předsíně jako prostory pro sezónní oblečení, sportovní náčiní a další věci.

Pokud hledáte odborníky na úložné prostory, obraťte se na naši firmu NS Nábytek na míru BrnoNábytek na míru je naše specialita, máme bohaté zkušenosti s vybavením bytů, domů i kanceláří. Sejdeme se s Vámi u Vás, navrhneme a spočítáme ideální řešení Vašich prostor, tak abyste měli vše snadno dostupné a při ruce. Neváhejte se na nás obrátit, s nábytkem od nás se stane Váš domov útulným a praktickým místem.

Zdroj foto: Nabytek-na-miru.eu

Související příspěvky